Un home feliç

      Portava una vida tranquil·la, aquesta que ajuda a conservar la salut. La seva casa era el seu palau. El món, un destí per les vacances. La televisió, la seva major distracció. A la seva manera, era un home feliç.
      En el fons es negava a madurar i protegia feroçment el seu món de cristall. En ocasions buscava nous plaers que no aconseguia esgotar per la seva curta caducitat. Llavors tocaven campanes d’amor, mudes per falta de cor. A la seva manera, seguia sent un home feliç.
      Un dia va caure sobre la seva closca l’ombra del dubte i la seva casa es va enfosquir. Va buscar entre els records sensacions d’un temps millor, però llavors va arribar la culpa i juntes ho van destronar de la seva complaença i satisfacció. A la seva manera, havia estat un home feliç.
      Ja no podia oblidar el que havia deixat en el camí, grans moments per estimar, la valentia per lluitar, un món interior per explorar i muntanyes de saviesa per escalar. A la seva manera, es recordava un home feliç.
      Va continuar amb la seva vida tranquil·la, però la salut li va abandonar. Ja era un home gran. Mai va tenir néts, ni gens que explicar, només alguns amics com a única família per entretenir la seva soledat.

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s